Wat een geweldig huis is dit!
Na binnenkomst voel je je direct thuis. Alles in dit huis straalt warmte, liefde en zorg uit! Overal is aan gedacht. Fijne screens voor elke raam, de indeling, de complete keuken enz.
’s Ochtends ontbijten op het terras/grote eettafel in de ochtendzon met veel vogeltjes en eind vd ochtend komt de zon al op het andere terras bij het zwembad met ook daar heerlijke loungeplekken en een heerlijke hangstoel.
Je hebt geweldig uitzicht over het natuurgebied Rio Formosa, zelfs als je binnenzit achter de grote schuifpui. De villa staat aan de rand van Santa Luzia.
Je loopt zo het authentieke dorpje in voor een boodschapje of een koffietje aan de rivier bij de vissersbootjes. Genoeg restaurantjes ook in het dorp.
Loop je de andere kant op dan loop je zo naar de zee via Rio Formosa. Aan zee een paar restaurantjes om heerlijk op terras te zitten. Geweldig fiets gebied ook. Fietsen in het Natuurgebied, je komt vanzelf leuke authentieke restaurantjes tegen waar je kunt lunchen.
Tavira ligt 4 km verderop. Ik vind het doen denken aan Sevilla in het klein. Zo’n goede vibe. Leuke kleine Fado theater in centrum.
Michel en Els, dank voor jullie gastvrijheid en dat jullie dit parreltje met ons wilden delen.
We nemen mooie herinneringen mee naar huis.
Casa Três bedankt 🌸

Annette W

Stay: March 2022
Bron: ZA reviews

 

Casa Três Tavira: Super ligging

juli 21st, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Casa Três Tavira: Super ligging

Super ligging waar je kan genieten van de rust. Super mooi en gezellig huis. Dicht bij bakker en kruidenier. Niet ver van het strand, Kortom alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie. Linda B. [...]

Casa Très is een fantastische plek

juli 10th, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Casa Très is een fantastische plek

  Ook voor de derde keer een fantastische plek om vakantie te houden. Casa Très is een comfortabel huis op een lekkere plek. Fijn zwembad en prima terras. 5 min lopen naar het pontje [...]

Casa Três: Wat een geweldig huis

maart 14th, 2022|Reacties uitgeschakeld voor Casa Três: Wat een geweldig huis

Wat een geweldig huis is dit! Na binnenkomst voel je je direct thuis. Alles in dit huis straalt warmte, liefde en zorg uit! Overal is aan gedacht. Fijne screens voor elke raam, de indeling, [...]

Meer reviews van huis 22 Casa Três Tavira