Villa Maya is een heerlijk vakantiehuis. De villa is prachtig gelegen op een berg met uitzicht op Faro en in de verte de zee. Er is volledige privacy, een heerlijk zwembad en een grote tuin met jeu de boule baan een een zandbak, een buitenkeuken en zelfs een jaccouzi. Het huis zelf is van alle gemakken voorzien. Het is echt te merken dat het een huis van mensen zelf is en niet alleen ingericht als vakantie huis. De keuken is beter uitgerust met apparatuur dan we ooit hebben meegemaakt. Alles is er; in veelvoud. Aankomst en eventuele problemen worden prima geregeld door Anabel. Enige lastige is hooguit dat zij geen Engels spreekt ( wel Duits).

Vanuit het huis ben je in 8 minuten in sao bras de aportel waar drie grote supermarkten zijn. Loule is ongeveer een kwartier rijden. Hier is een overdekte markthal en nog een gigantische Continente. Het strand is ongeveer 35 minuten rijden. Er zijn vele restaurants in de buurt maar de villa is zo heerlijk dat we vooral thuis gebarbecued hebben.

Voor ons gezin ( met 3 pubers) was het een ideaal vakantiehuis op een ideale plek. We hebben zeker het voornemen nog een keer terug te komen.

bramiene b.amsterdam
  • Recensie ingediend: 26-aug-2017
  • Datum van verblijf: augustus 2017
  • Bron: HomeAway