Met 4 volwassenen en 2 kinderen hebben we 1,5 week in deze villa vertoefd. De villa is heel ruim en van alle gemakken voorzien. We konden het zo gek niet bedenken of het was er. Van een airfryer tot föhn en van een grote trampoline in de tuin tot speelgoed voor de kinderen. We hadden niet alle dagen mooi weer, dus de tafeltennistafel werd veel gebruikt (in de living, die was daar ruim genoeg voor!). Het enige dat we, vooral door de regen, misten, was een soort afdak/overkapping. Dan hadden we wellicht nog iets meer buiten kunnen zitten, omdat de temperatuur wel heel aangenaam was (hoewel het in hartje zomer misschien juist te warm is onder zo’n afdak…). Maar de enorme ruimte binnen en luxe voorzieningen (en uitvoering van bv badkamer), maakten dat meer dan goed!

De omgeving is ook prachtig. Niet toeristisch, maar met genoeg te zien en te doen. Veel prachtige wandelingen in de buurt, mooi heuvelachtig en soms grillig landschap. Relatief dicht bij zee, dus ook mooie afwisseling in omgeving. Echt een aanrader!!

Het contact met de verhuurder was bovendien snel, professioneel en zeer prettig. We zijn zeker voornemens opnieuw via hem te huren!

  • Recensie ingediend: 4-mrt-2018
  • Datum van verblijf: februari 2018
  • Bron: HomeAway

Kim L.