Casa de Oliveiras: een pareltje in het mooie Algarve

Wij verbleven met 7 personen 10 dagen in deze zeer luxe villa. Een ruim opgezette Casa met 3 slaapkamers en aangrenzende badkamers.
Alle slaapkamers voorzien van airco om de temperatuur aangenaam te houden.
De Casa beschikt over een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur (vaatwasser, magnetron, oven etc) die men zich kan wensen.
Het huis heeft verschillende woon/zitplekken met comfortabele uitrusting als tv en uitstekend werkende wifi. De Casa is gesitueerd in een zeer rustige landelijke omgeving wat voor ons een duidelijke pré is.

Op het zeer grote terrein bevindt zich een prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin.
Op het terrein zijn er veel terrassen waar je kunt zitten: in de schaduw of in de zon. Buiten zijn er veel ligbedden en op diverse plaatsen staan parasols om de ligbedden indien gewenst te voorzien van schaduw.
Hoogtepunt: een ruim en zeer schoon zwembad om af te koelen als de temperatuur in de Algarve hoog is.

Buiten, in 2 af te sluiten ruimtes, bevinden zich een extra badkamer en een ruimte met extra koelkast met vriezer, een wasmachine en een droger. Bovendien (wat een luxe) een prima werkende barbecue op gas.

Ontbijten en avondeten kan op 2 prachtige plekken; aan de voorkant van het huis op een overdekte plaats met uitzicht op de omgeving.
De andere plaats aan de achterkant van de Casa onder een overkapping aan een tafel met ruimte voor 8 personen.
De Casa heeft een ruime overkapping met genoeg plaats voor 2 auto’s.

De eigenaar van de Casa en de verhuurorganisatie zijn goed georganiseerd, reageren snel op vragen, denken mee en zijn zeer behulpzaam.

Kortom: Casa de Oliveiras is een echte aanrader. Een fantastisch huis in combinatie met het mooie Algarve met haar stranden op auto-afstand, het vliegveld van Faro op 25 minuten en mooie plaatsjes in de buurt.
Grijp je kans om deze Casa te huren: je zult er absoluut geen spijt van krijgen

Rating: 10 op 10

Joost L.
18 okt 2023 13:17
Geplaatst op 22 oktober 2023
Verblijfsdatum: Oktober 2023
Bron: ZaligAlgarve.com

Meer reviews voor Casa das Oliveiras Huis 7

Casa das Oliveiras: Heerlijke villa

mei 14th, 2024|Huis 7|

Casa de Oliveiras: Heerlijke villa Wat hebben wij genoten van deze heerlijke villa van 1 t/m 9 mei. Werkelijk aan nagenoeg alles was gedacht. De zwembadverwarming was een uitkomst in deze periode waardoor het [...]

Casa de Oliveiras: een pareltje in het mooie Algarve

oktober 22nd, 2023|Huis 7|

Casa de Oliveiras: een pareltje in het mooie Algarve Wij verbleven met 7 personen 10 dagen in deze zeer luxe villa. Een ruim opgezette Casa met 3 slaapkamers en aangrenzende badkamers. Alle slaapkamers voorzien [...]

Casa das Oliveiras: mooier dan de foto’s

juli 23rd, 2023|Huis 7|

Casa de Oliveiras: Het was echt fantastisch. Dankje wel Tom en Krista, we hebben enorm genoten in de villa. Krista gaf al aan dat de villa nog wel mooier was dan de foto’s en [...]