✔ Exclusief aanbod accommodaties

✔ Rustig met adembenemend uitzicht

✔ Persoonlijke aanpak bij boeken

Een appartement huren in de Algarve voor de winter is de perfecte oplossing voor wie de koude maanden wil ontvluchten. Bij Zalig Algarve vindt u comfortabele en sfeervolle appartementen die uw winterverblijf zowel warm als memorabel maken. Een appartement huren in deze prachtige regio staat garant voor zachte winters en zonnige dagen, een ideale combinatie voor een langdurig verblijf tijdens de koudere maanden.

Heb je vragen over het huren van een appartement in Algarve in de winter?

Neem direct contact op!

Huis 29 Cor do Mar

Carvoeiro

NIEUW: Mooi penthouse. Ruim en licht appartement met zicht op zee. Ook ideaal voor golfers of om te overwinteren.
Voor 4 pers.

  2 slpk 2 max 4 p

Huis 4 Cavalo Preto

Quarteira

Appartement vlakbij het strand te huur: Zeer mooi modern appartement met ruime zonneterrassen en met een gemeenschappelijk groot zwembad .

  2 2 max 4 p

Huis 17 Vila Sol Appartement

Quarteira – Vilamoura

3-slaapkamer-app te huur: Ruim appartement in luxe park Vila Sol. Zicht op het mooie park met zwembad. Ideaal voor jonge gezinnen of voor golfers.

  3 2 max 6 p

Een appartement huren voor de hele winter

Voor wie de gehele winter wil genieten van de Algarve, bieden wij de mogelijkheid om gezellige appartementen te huren voor een langere periode. Overwinteren in de Algarve betekent genieten van de rustige, maar levendige lokale cultuur. Onze appartementen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bijvoorbeeld penthouse “Cor do Mar” waarbij u elke ochtend kunt ontwaken met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Een appartement huren in de Algarve voor de winter is niet alleen een keuze voor comfort, maar ook voor een unieke levensstijl. Bovendien, als u op zoek bent naar iets ruimers dan een appartement, bieden wij ook de optie om een vakantiehuis te huren, ideaal voor degenen die meer ruimte en privacy wensen tijdens hun winterverblijf in de Algarve.

Toch liever overwinteren in een huisje?

Hier onze top 3 winterhuisjes:

Huis 27 Casa Mimo

Santa Bárbara De Nexe

NIEUW: Gezellig rustig gelegen vakantiehuis. Heringericht in 2021, mooie terrassen, grote tuin en heerlijk zwembad. Voor 6 levensgenieters.

  3 slpk 2 max 6 p

Huis 32 The Cottage

Ferragudo

NIEUW 2024 | Gezellige 2-slaapkamer-cottage te huur: Enkel winterverhuur van minimum 2 weken.
Van 2 tot 4 personen

  * 2 1 max 4 p

Huis 31 Monte das Uvas

São  Clemente | Loulé

NIEUW 2023 | Gezellige 3-slaapkamer-cottage te huur.  Mooi zeezicht.
Buiten Jacuzzi. Voor 4 à 6 personen.

  3 2 max 6 p

Ontdek ons aanbod en huur uw favoriete appartement

Bent u klaar om uw ideale winterverblijf te ontdekken? Bekijk ons kwaliteitsvolle aanbod en kies het appartement dat het beste bij uw wensen past. Wilt u ook een auto huren tijdens uw verblijf? Wij helpen u graag op weg. Een appartement huren in de Algarve voor de winter is de beste keuze voor een comfortabele en onvergetelijke overwintering. Neem de eerste stap naar een heerlijke winter in de Algarve door een boekingsaanvraag via ons contactformulier in te sturen.