Golfers bevinden zich hier in Algarve Portugal werkelijk in het “wahallah” van de golfsport met een 34 tal banen in Algarve.Algarve is algemeen uitgeroepen als BESTE EUROPESE GOLFBESTEMMING .

Golf in Algarve

Voor de golfer die op zoek is naar een exclusieve golfvakantie is de Algarve prima geschikt.
Het wordt helemaal top wanneer je je geliefde sport kan combineren met een familie-vakantie in een mooie villa of appartement met zwembad.
Een aantal van de golfresorts in de Algarve behoren tot de beste ter wereld. Voor een golfvakantie is de Algarve is ook gemakkelijk te bereiken via de internationale luchthaven in Faro, welke redelijk in het centrum van de Algarve ligt. Voor veel golfers in Europa staat golfen in de Algarve hoog op hun lijst, en niet zonder reden. Met 32 golfclubs in de Algarve is de dichtheid aan golfbanen in de Algarve erg hoog. Maar het gaat niet alleen om de hoeveelheid golfbanen in de Algarve, want enkele van de beste golfclubs in de Algarve zijn ook de beste in Portugal, zoals Monte Rei Golf & Country Club, Oceânico Faldo Course en The Old Course Golf Club – Dom Pedro Golf.

De mooiste golfterreinen zijn:

Oost Algarve:

  • Monte Rei ( Jack Niclaus)
  • Quinta da Ria ( zicht op Ria Formosa )

Centraal Algarve

  • Vala de Lobo
  • Ocean course San Lorenzo
  • Oceanico Victoria
  • Oceanico O Connor

Huur van golfuitrusting:

Huur uw golfuitrusting in de aankomsthal van Faro airport, dat scheelt heel wat gesjouw.
Informeer u wel op voorhand:
www.clubstohire.com