Geef uw vakantie een extra dimensie met een persoonlijke chef-kok: Ervaar de ultieme culinaire verwennerij bij u thuis.

Geniet van de volmaakte culinaire sensatie, volledig afgestemd op uw smaak en gastronomische verlangens, allemaal binnen de omgeving van uw eigen vakantievilla in Portugal. De bekwaamheden van onze privé chef, Ruben Ribeiro, staan tot uw beschikking.

Wanneer u zich in uw luxueuze vakantievilla bevindt, een glas wijn in de hand heeft, dan hebt u ongetwijfeld weinig zin om uitgebreid te kokkerellen. Maak uw vakantie onvergetelijk door te kiezen voor een volledig verzorgde culinaire belevenis aan huis: een prachtig gedekte tafel, een verfijnd gastronomisch menu, een chef-kok die u verwent met heerlijke creaties, en het hoogtepunt van dit alles? Een opgeruimde keuken achteraf.

Om u de allerbeste culinaire ervaring te bezorgen, hebben we de crème de la crème van Portugese chefs aan boord gehaald. Maak kennis met niemand minder dan Chef Ruben Ribeiro.

Wie is Chef Ruben Ribeiro?

Geboren in het noorden van Portugal, groeide Ruben Ribeiro op in een familie waar gastronomie centraal stond, en waar de passie voor koken hem met de paplepel werd ingegoten. Ribeiro bracht zijn jeugd door op het platteland, waar hij lokale producten direct kon verwerken in de authentieke recepten die hij van zijn grootmoeder had geleerd.

In de afgelopen 12 jaar heeft Ruben Ribeiro gewerkt in de Algarve, waar hij zijn Noord-Portugese culinaire tradities en ervaring heeft geïntegreerd. Als samenwerkingspartner van Michelin-sterrenchefs heeft Chef Ribeiro zijn vakmanschap verder verfijnd.

Tijdens de lockdown besloot Ruben Ribeiro als privé chef aan de slag te gaan, en deze keuze beviel hem zo goed dat hij er nooit meer mee is gestopt.

Wat kunt u verwachten van een privé chef in uw Portugese villa?
Chef Ruben deelt met passie de essentie van de Portugese keuken: geen overbodige opsmuk, maar pure smaken, hoogwaardige ingrediënten en prachtig vormgegeven gerechten, met liefde bereid. Samen met zijn team legt hij de gasten culinair in de watten. De tafel wordt sfeervol gedekt, de service is onberispelijk en alles wordt na afloop keurig opgeruimd.

Tarieven

In samenwerking met Chef Ruben Ribeiro wordt een menu samengesteld dat perfect aansluit op uw wensen. De exacte prijs wordt berekend op basis van de aangeschafte ingrediënten, zoals vooraf besproken.

Basisprijs van € 400 voor de inzet van de chef-kok (tot 8 personen)
Kosten van boodschappen | Afhankelijk van het menu, variërend van € 30 tot € 100 p.p.
Uiteraard wordt er voor kinderen een passende maaltijd verzorgd, tegen prijzen van € 10 tot € 15 p.p.

Deze tarieven dekken alles wat nodig is: van een fraai gedekte tafel tot een opgeruimde keuken. Het team van Chef Ribeiro zorgt bovendien voor alle voorbereidingen, zodat u optimaal kunt genieten van de perfecte privé culinaire belevenis.

Maak uw Portugese culinaire ervaring compleet!

Wilt u bijpassende wijnen tijdens het diner? Uiteraard! Ruben en zijn team bieden graag passende wijnselecties aan, tegen € 10 tot € 15 per fles.
Interesse om samen met de chef naar de markt te gaan voor alle inkopen? Dat is mogelijk! Sluit u ’s ochtends aan bij Chef Ruben voor een bezoek aan de vismarkt, proef lokale lekkernijen en duik volledig in het Portugese leven. De kosten hiervoor bedragen € 150 per groep.

Let op: alle vermelde prijzen zijn slechts indicatief en nog niet bindend.

Meer info?

Indien u dit formulier invult beantwoorden we al uw vragen per WhatsApp of per e-mail z.s.m.
We brengen u vrijblijvend in contact met Ruben.